Zafer Binamız yenilenen birimleriyle Halkımızın hizmetinde

Güncelleme Tarihi: 07/02/2018

Mnst_zbn-().jpg

Hastanemiz Zafer Binasında yenilenen hasta odaları ve klinikler ile yeni yapılan yemekhane ve konferans salonu hizmete açıldı. Yeni yemekhanemiz de çalışanlarla birlikte öğle yemeğinde bir araya gelen İl Sağlık Müdürümüz ve hizmet başkanlarımız daha sonra konferans salonuna sağlık çalışanları ile toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantıya, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, Hizmet Başkanlarımız, Başkan Yardımcılarımız, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, Hastane İdarecilerimiz ve sağlık çalışanları katıldı.

15 Temmuz sürecinin ardından devralınan Asker hastanesinde bütün poliklinikleri yenileyerek sürece başladıklarını hatırlatan İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, “Gerçekten dinamik, çalışkan ve samimi bir ekiple yapılamayacak iş yoktur. Bu koskoca hastanede sistem ve çark çok güzel bir şekilde dönmekte ve sistem oturduğu için ufak tefek sıkıntılar hiçbir zaman bu sistemin işleyişine zarar verememektedir. Önemli olan sistemin oturması yani kurumsallaşma, biz bu kurumsallığı Eğitim ve Araştırma Hastanemizde gerçekten başardık. İnşallah daha güzel yerlere gideceğiz. Tabi mutluluğun sınırı yoktur. En iyisini hedeflemek gerekir. Sizin hedef ve idealleriniz olmazsa başarılı olamazsınız. Bizim burada ki hedef ve ideallerimiz; denk bütçe, vatandaş  - personel memnuniyeti ve daha çok hizmet üretmektir” dedi.

Yapılan inşaat ve tadilatların ardından daha modern bir görüntü ile vatandaşlara hizmet verdiklerini vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Devletimizin bize verdiği emaneti en iyi şekilde vatandaşımızın hizmetine sunmak, sunarken de kendi ekibimizin, çalışma arkadaşlarımızın memnuniyetini sağlamak ana hedefimiz. Elhamdülillah biz bunu başardık. İnsanca hizmet sunma, insanca hizmet alma ortamını sağlamış bulunuyoruz” dedi

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Zafer Ek Hizmet Binasının çevre düzenlemesini gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediyesine de özellikle teşekkür eden Prof. Dr. Koç, inşaat süreçlerinin tamamlanmasında emeği geçen hastane yönetimine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz ise hastanemizde sunulan sağlık hizmetlerinin genel durumunu, hastanemize kazandırılan projeleri, yapılan yatırımları ve gerçekleştirilen değişimi anlatan bir sunum gerçekleştirerek, verdikleri destek nedeni ile İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç’a teşekkür etti.

• zbn ()_NX.JPG
  • zbn (1)_NX.JPG