Hayırsever Yüksel Bahadır, yenilenen Endoskopi Ünitesini gezdi

Güncelleme Tarihi: 01/03/2018

Her gün binlerce hastaya hizmet veren hastanemizin birçok birimi hayırseverlerimizin de katkılarıyla yenileniyor. Hayırsever Yüksel Bahadır’ın destekleriyle yenilenen Endoskopi Ünitemiz de hizmet vermeye başladı.

Endoskopi Ünitesinin yenilenmesine büyük katkı sağlayan hayırsever Yüksel Bahadır, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Güngör, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu ile birlikte hizmete açılan Endoskopi Ünitemizi gezdi. Son derece modern, hasta ve çalışanlar açısından ergonomik bir tasarımla yenilenen üniteyi ve hizmet alan vatandaşlarımızın memnuniyetini gören hayırseverimizin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, hastanemiz birimlerinin yenilenmesine katkılarından dolayı İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve tüm hayırseverlere müteşekkir olduklarını ifade ederek, Yüksel Bahadır’a Endoskopi Ünitesine olan destekleri için teşekkür etti.

• KEA_0476_NX.JPG
  • KEA_0465_NX.JPG