149. Konya Bölgesi Aylık Cerrahi Toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi: 03/04/2018

Travma ve Acil Cerrahi ile ilgili olgular ve tedavi yöntemlerinin tartışıldığı, Konya bölgesi aylık cerrahi bilimsel toplantılarının 149 uncusu hastanemizde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Necmettin Erbakan Üniversitesi (N.E.Ü.) Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Celalettin Vatansev, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, N.E.Ü. Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet TEKİN, öğretim üyeleri ve uzman hekimler katıldı.

Moderatörlüğünü N.E.Ü. Tıp Fakültesi Genel Cerrahi A.B.D. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Çakır’ın yaptığı toplantıda; Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi A.B.D. ve Hastanemiz Genel Cerrahi Kliniğinden temsilcilerin sunumları eşliğinde cerrahi olgular ve tedavi yöntemleri tartışıldı.

• KEA_1490_NX.JPG
  • KEA_1531_NX.JPG