Hastanemiz kreşinin yıl sonu gösterisi

Güncelleme Tarihi: 09/05/2018

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri düzenlendikleri yıl sonu gösterisiyle 2017-2018 eğitim-öğretim yılını tamamladı.

Konya’da özel bir okulun konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleşen yıl sonu gösterisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan hastanemiz İdari - Mali Hizmetler ve aynı zamanda Kreş Mesul Müdürü Ahmet Fatih Özyılmaz ”Hepimizin gayesi, dinini, vatanını, milletini, ailesini seven, topluma ve çevreye duyarlı, eğitim hayatında, sporda ve sanatta başarılı çocuklar yetiştirmek. Tabi böylesine model bir çocuğu yetiştirebilmek, sadece anne ve babaların gayret ve temennisiyle de mümkün olmuyor. Çocuğun ev ortamı, anne - baba tutum ve davranışları kadar, kreş ve okul ortamı ile eğiticilerin tutum ve davranışları da çocuğun yetişmesinde, karakterinin oluşmasında büyük önem kazanıyor. Çocuklarımıza yaptığımız yatırım, aslında geleceğimize yaptığımız yatırımıdır. Bu nedenle bizlerde kreşimizin fiziki yapısında, beslenme ve eğitim materyallerinde kaliteden ödün vermiyoruz. Profesyonel ve alanında uzman eğitimci kadrosuyla çalışıyoruz. Öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm ekibimize sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum“ dedi.

Başhekimimiz Doç. Dr. M. Ali Eryılmaz ise çocuklarımız ve çoğunluğu sağlık çalışanı olan velilerimizle böylesine güzel bir gecede birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.

Son olarak kürsüye gelen İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, yaptığı konuşmada; hastanelerde kreş hizmeti verilmesinin çalışan haklarına verilen önemin bir göstergesi olduğunu ifade ederek, İl Sağlık Müdürlüğünün, hastane kreşlerinin daha iyi ve güzele gitmesi adına her türlü desteği verdiğini söyledi.

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç, “Hasta hakları derken çalışan haklarını da söylemek ve korumak zorundayız. Şüphesiz çalışan haklarına, hastanelerimizde görev yapan çalışanlarımızın çocuklarına güzel bir ortam sunmakta girmektedir. Sağlık çalışanlarına gösterilen değerin ifadesi olan kreşimiz, hastane yönetimimizin de vizyonunu ortaya koymaktadır. Böyle güzel bir ortamda sağlık çalışanlarımız ve aileleriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor, çocuklarımıza gösterilerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kreş ve gündüz bakım evi öğrencilerimiz, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı boyunca öğrendiklerini velileriyle paylaştı. Bu yıl verilen Kuran-ı Kerim dersinde öğrendikleri küçük sureleri de okuyan minikler; mehteran, sema ve koro gösterilerinden oluşan bir dizi etkinlikle velilerini büyüledi.

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan yıl sonu etkinliği, öğrencilere belgelerinin verilmesiyle son buldu.

• KEA_2065.jpg
  • KEA_2077.jpg