Ebe ve Hemşirelerimiz Kahvaltıda Buluştu

Güncelleme Tarihi: 10/05/2018

Hastanemizde görev yapan sağlık çalışanları, Ebeler ve Hemşireler Haftası ile Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı programına, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Ergin, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı, Başhekimimiz Doç. Dr. M. Ali Eryılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüğlu, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz, Destek ve Kalite Müdürümüz Necati Bükecik ile hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüğlu, “Bugün 5 Mayıs Ebeler Günü, haftaya da Hemşireler Günü ve Anneler Günü var. Biz de kutlama programlarımızı birleştirmek adına kahvaltı buluşmamızı bugüne aldık. Zamanımızın çoğunu iş yerinde geçiriyor, yoruluyor ve yıpranıyoruz. Bu tempo da maddi kazanımlardan çok manevi kazanımlar bize güç veriyor. Bu anlamda bu mesleği seçmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Dünyaya gözlerimizi açtığımızda ebelerimiz, sonsuzluğa yeniden doğarken de hemşirelerimiz yanımızda, bu değerli mesleği icra etmekten ve sizlerin çalışma arkadaşı olmaktan şeref duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz“ dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ise, “Konya’nın lokomotif hastanesi olan Konya Eğitim ve Araştırma Hastanemizin etkinliğine katılmaktan ve sizlerle bir araya gelmekten onur ve gurur duyuyorum. Bu vesileyle Ebeler, Hemşireler Haftasını ve şimdiden Anneler Gününüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Konya’ya yeni atanan sağlık personelleriyle ilgili de bilgi veren İl Sağlık Müdürümüz,  atanan 285 sağlık personelinin göreve başlamasıyla, Konya sağlığına yeni bir nefes geleceğini bu personellerin 104’ünün hemşire, 35’inin ise ebe olduğu söyledi.

Sağlık çalışanlarımızın aileleriyle birlikte katıldığı ve sıcak bir ortamda geçen kahvaltı programı, hediye çekilişi ile devam etti. Program sonunda, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz, personel ve eğitimci kadrolarına desteklerinden dolayı, tüm sağlık çalışanları adına İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ederek çiçek takdim etti.

• 1KEA_2655.JPG
  • 2KEA_3007.JPG