Devam Eden Projeler Yerinde Değerlendirildi

Güncelleme Tarihi: 02/07/2018

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkanlarımız ve başkan yardımcılarımız merkezde bulunan sağlık tesislerinde devam eden proje ve inşaat çalışmalarının son durumları hakkında bilgi almak için bir dizi inceleme ziyareti gerçekleştirdiler.

Heyet, ilk olarak Numune Hastanesi’nin taşınması ile birlikte hasta sayısı ciddi bir şekilde artış gösteren Beyhekim Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde planlanan çalışmalar ve değişiklikler hakkında Hastane Başhekimi Uz. Dr. Abdulcelil Kalem’den bilgi aldı.

Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet Beyhekim Devlet Hastanesi’nin ardından Numune Hastanesi’nin boşalttığı ve Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yazır Binası olarak hizmet sunmaya devam eden hastane binasına geçtiler. Burada açılması planlanan ve çalışmalarda sona gelinen diyaliz birimi ve ileri seviye genetik ünitesi hakkında Hastane Başhekimi Doç. Dr. M. Ali Eryılmaz’dan detaylı bilgi alan Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler daha sonra eski hastane kreşinin bulunduğu alanda incelemelerde bulundular.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastane binasında yatak kapasitesini artırmak için yapılan inşaat çalışmalarının son durumunu da yerinde inceleyen Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler Çocuk Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi olarak hizmet sunacak olan binayı da gezerek son durumunu yerinde değerlendirdiler.
İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkanlarımız ve başkan yardımcılarımız son olarak Halk Sağlığı Hizmetleri bahçesinde yapımı devam eden ‘ilk Adım Ebe- Gebe Okulu Proje Binası’nı da inceleyerek değerlendirme programını tamamladılar.

• a1.jpg
  • a2.jpg