Halkla İlişkiler Eğitim Programı Başladı

Güncelleme Tarihi: 09/07/2018

Sekreterlik, Karşılama, Yönlendirme ve Tercümanlık hizmetlerini yürüten çalışanlarımıza, “Halkla İlişkiler” eğitimleri verilmeye başladı.

Üsküdar Üniversitesinden Dr. Öğr. Görevlisi Mustafa Öztürk tarafından verilen eğitimler, Hasta ve yakınları ile iletişim, Stres ve öfke kontrolü, Etkili iletişim becerileri, Ekip çalışması ve motivasyon, Kurum kültürü ve aidiyet bilinci ile Protokol ve nezaket kuralları konularını içeriyor.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdürü A. Fatih Özyılmaz, “Hasta ve çalışan memnuniyetinde gerçekleştirdiğimiz artışı ve yakaladığımız ivmeyi sürdürmek istiyoruz. Bunun için hizmet içi eğitim planlamalarımız içerisinde iletişim konusuna ayrı bir önem veriyoruz.  Bu eğitimlerin ve sonrasında verilecek sertifikaların; sizlere, kişisel gelişim ve kariyeriniz açısından ileriye dönük kazanımlar sağlamasını umuyor katıldığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Daha sonra söz alan İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Yasin Gündüz ise, eğitimlerin 2 grup olarak planlandığını ve 3 hafta süreceğini, her grubun da 18 saat eğitim alacağını belirterek, eğitimlerin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından kürsüye gelen Dr. Öğr. Görevlisi Öztürk de, kişisel iletişim eğitimlerinin herkese lazım olduğunu ifade ederek,  “Performansınıza katkı yapabilecek bilgiler vermeye çalışacağız. Halka ulaşma anlamında en yakın yerde bulunmanız hasebiyle bu bilgilerle hizmet kalitemizi daha da artırabiliriz” dedi.