Prof. Dr. Koç, Devam eden projeleri ve inşaat çalışmalarını yerinde değerlendirdi

Güncelleme Tarihi: 16/08/2018

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, hastanemizin Yazır yerleşkesindeki ek hizmet binalarında devam eden proje ve inşaat çalışmalarının son durumları hakkında bilgi almak için bir dizi inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof Dr. Mehmet Koç'un gerçekleştirdiği ziyarete, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu, Başhekim Yardımcılarımız Uzm. Dr. Adnan Tekin ve Uzm. Dr. Mehmet Özcan da katıldı. Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet, Yazır  Binamız ve Fizik Tedavi Kliniğimizde devam eden proje ve inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.

Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet Numune Hastanesi’nin boşalttığı ve Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yazır Binası olarak hizmet sunmaya devam eden hastane binasında Konya’da ilk ve tek olan Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi’nin yanı sıra Obezite Ünitesi hakkında Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. M. Ali Eryılmaz’dan detaylı bilgi aldı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastane binasında yatak kapasitesini artırmak için yapılan inşaat çalışmalarının son durumunu da yerinde inceleyen Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler, binayı gezerek son durum hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Koç, ziyareti sırasında hastalar tarafından gelen dilek ve önerileri dinledi, sorunların en kısa sürede çözüleceğini söyledi.