Organ Bağışı 7 Hastaya Umut Işığı Oldu

Güncelleme Tarihi: 26/09/2018

Hastanemizde beyin ölümü gerçekleşen R.Ü ve M.B’nin Beyin Ölümü Teşhis Komitemiz tarafından tanısı konulduktan sonra Organ Nakli Koordinatörlüğümüzün hasta yakınları ile görüşmesi sonucu organ bağışı kabul edilmiş ve 7 kişiye yaşam umudu sağlanmıştır.

Hastamız R.Ü’nün karaciğeri ve sol böbreği Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, sağ böbreği ve kalbi Akdeniz Üniversitesi’ne gönderildi. Hastamız M.B’nin Karaciğeri, Özel Şişli Florence Nightingale Hastanesi’ne, sağ böbreği Antalya Medical Park Hastanesi’ne, sol böbreği Meram Tıp Fakültesi’ne gönderildi. Gönderilen organlar tedavi görmekte olan hastalara umut ışığı oldu.

Organ bağışını kabul ederek diğer hastalara umut olan hasta yakınlarımıza teşekkür ederiz.

organ bağışı.jpg