Hastanemizde Asistan Eğitimi ve Kliniklerin Çalışmaları Hakkında Toplantı Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 25/09/2018

Hastanemizin başhekimlik toplantı salonunda 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması sebebiyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde eğitim kliniklerinden, idari ve eğitim sorumlularının katıldığı bir toplantı düzenlendi.

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Konya Kamu Hastaneleri Başkanı Prof. Dr. Kadir Durgut ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz ve Başhekim Yardımcılarımızın katıldığı toplantıda, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz,  asistan eğitimi ve kliniklerin eğitim çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni etti. İyi bir eğitimin her alanda yeterli akademisyen varlığında gerçekleştirilebileceğine dikkat çeken Koç; nitelikli iş yapan hekimlerin kadroya kazandırılması gerektiğini ve bunu Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile istişare ve uyumlu bir çalışma ile sağlayacaklarını söyledi. 2019 yılı sonunda açılması planlanan Şehir Hastanesi'nde seviyeli bir sağlık hizmeti sunabilmek için akademik kadroyu güçlendirmek gerektiğinin altını çizen Koç,  hastanemiz bünyesinde çalışan branşlarında uzmanlaşan hekimlerin önünün açılması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Katılımcıların taleplerinin de alındığı toplantı verimli geçti.

• KEA_7052.JPG
  • KEA_7038.JPG