Halkla İlişkiler Eğitimleri devam ediyor

Güncelleme Tarihi: 08/10/2018

mnst-KEA_7326.jpg

Sekreterlik, karşılama, yönlendirme ve tercümanlık hizmetlerini yürüten çalışanlarımızın ardından genel ve klinik destek hizmetlerini yürüten çalışanlarımıza da, “Halkla İlişkiler” eğitimleri verilmeye başladı.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan hastanemiz Destek ve Kalite Müdürü Necati Bükecik, “Destek hizmetleri çalışanları olarak hepimiz sahadayız, hasta ve hasta yakınlarıyla da sürekli etkileşim halindeyiz. Bizler için doğru iletişim gerçekten çok önemli! Bu nedenle iletişim eğitiminin hepimiz için faydalı olacağını umuyor, katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa Öztürk tarafından verilen eğitimler, Halkla ilişkiler, Etkili iletişim becerileri, Beden dili ve uygulamaları, Stres ve öfke kontrolü, Etkili iletişim becerileri, Ekip çalışması ve motivasyon, Kurum kültürü ve aidiyet bilinci ile Protokol ve nezaket kuralları konularını içeriyor. Toplam 273 çalışanımızın katıldığı eğitim programı 4 hafta sürecek.