Hastanemizde asistan hekimlerimizle istişare toplantısı gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi: 11/10/2018

Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan başhekimimiz Doç. Dr. M. Ali Eryılmaz, hastanemiz asistanlarının asistanlık sürecinin verimli geçmesi konusunda gayret gösterdiklerini söyledi ve asistanları kendi çocukları gibi gördüklerini, kendilerine emanet edilen asistan hekimlerle istişare içinde olmak istediklerini ifade etti.

İstişare toplantısı, hastanemizin eğitim koordinatörü Prof. Dr. Hıdır Esme'nin sunumuyla devam etti.

Başhekimimiz Doç. Dr. M. Ali Eryılmaz, Başhekim Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Günenc ve Eğitim Koordinatörümüz Prof. Dr. Hıdır Esme asistan hekimlerimiz ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.  Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz tespit edilen sorunların en kısa sürede çözüleceği sözünü verdi ve 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının hayırlı olması temennisi ile toplantıyı bitirdi.

Toplantıya Başhekim yardımcılarımız Uzm. Dr. Adnan Tekin, Uzm. Dr. Mehmet Özcan ve Dr. Mehmet Çam da katıldı.

• KEA_7418.JPG
  • KEA_7426.JPG