Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 28/12/2017

Hastanemiz tarafından 13 Kasım-22 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'nın başvuru tarihleri 9-20 Ekim 2017...

Başvuru İçin Gereken Belgeler;

1-Kurumdan onaylı (Başvuru Belgesi)
2-Diploma fotokopisi (Aslı Gibidir)
3-En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi. Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diploması var ise beraberinde getirmeli.
4-Yoğun bakımda çalışan ya da çalıştırılması planlanan hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış), sağlık memuru (toplum sağlığı) olduğunu belirten kurum yazısı.
5-Ebe ise, hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı
6-Kimlik Fotokopisi

Başvuru yapmak isteyen personelimiz, http://www.tkhk.gov.tr/DB/5/8436_sertifikali-egitim-p duyuru ekinde bulunan "Başvuru Formu" ile hastanemize getirerek başvuru yapabilirler.
Program Sorumlusu: Şadiye Şafak
Tel: 0332 323 6709/1815/1085