HIMSS, Stage 6 Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 28/12/2017

Hastanemizin hasta takiplerinin evraksız, kâğıtsız, tamamen dijital ortamda otomasyon sistemi üzerinden takip edilebilmesi için başlatılan HIMSS geçiş çalışmalarının son durumu ve HIMSS Avrupa tarafından gerçekleştirilecek validasyon ziyaretiyle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Başhekimimiz Doç.Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, Hastane Yöneticileri, Servis Sorumluları ve klinik hemşirelerinin katıldığı toplantıda; HIMSS Koordinatörü Ahsen Sağ, hastanemizin, HIMSS - EMRAM Stage 6 validasyonu için yapılan çalışmalar ve validasyon ziyaretinde dikkat edilmesi gereken hususlara değindi.

Yazılım Uzmanı Abdullah Aydoğdu ise otomasyon sistemi üzerinden hasta takibinin gerçekleştirileceği yazılımın standartları, kullanımı ve tıbbi uyarı mesajlarına ilişkin bilgiler verdi.

• KEA_9693_NX.JPG
  • KEA_9695_NX.JPG