Taşeron işçilerimizden, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza Kadro Teşekkürü

Güncelleme Tarihi: 30/01/2018

Hastanemizde çalışan taşeron işçiler, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmelerini kutladı.

Kadro sevinci yaşayan taşeron işçilerimiz, hastanemizin toplantı salonu önünde bir araya geldiler. "Taşerona elveda, kadroya merhaba", "Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz" yazılı pankart açan bin 200'e yakın işçimiz, başvuru formlarını sallayarak sevinç gösterisinde bulundu.

Hastanemizi ziyaret eden Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve İş-Kur İl Müdürü Emrah Keleş, Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. M. Ali Eryılmaz ve hastane idarecilerimizle birlikte İşçilerimizin yaşadıkları sevince ortak oldular.

Çalışanların uzun süredir kadro beklediğini, çalışma hayatını olumlu anlamda etkileyecek müjdeli haberin gelmesiyle birlikte işçilerin büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyleyen İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç, "Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetimizden Allah razı olsun. Çalışanın memnuniyetini ön planda tutma anlayışımız vardı. Sağlık Bakanımız da çalışan memnuniyetinin ön planda tutulmasını, sağlıkta dönüşümün ikinci aşaması olarak belirliyor. Bu kadro yasasıyla amacımıza daha kolay ulaşacağımızı düşünüyorum. Çalışan memnuniyeti artacak. Konya'da sağlık tesislerinde çalışan 4 bin 234 kişi ile sözleşme imzalayacağız" şeklinde konuştu.

İşçiler adına konuşan tıbbi sekreterlik sorumlusu Süleyman Candanoğlu ise yaşadıkları mutluluğu tarif edemediklerini belirterek yeni düzenleme ile çalışanların performansının artacağını ve iş kalitesinin yükseleceğini vurguladı.

İşitme engelli temizlik görevlisi Gülşen Korkmaz da işaret diliyle, uzun yıllar hastanede taşeron işçi olarak çalıştığını anlatarak, kadroya geçmesiyle büyük mutluluk yaşadığını ve bu mutluluğu yaşatan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ettiğini ifade etti.

• KEA_0001_NX.JPG
  • KEA_0002_NX.JPG