Hastanemizde Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Güncelleme Tarihi: 18/12/2018

Hastanemizde 2018-2019 yılı staj dönemi için (sömestr, bahar, yaz stajları) staj talepleriniz 24.12.2018-04.01.2019 tarihleri arasında Eğitim ve AR-GE Birimimiz tarafından kabul edilecektir. Staj başvurusu için gerekli evraklar okulunuz tarafından ıslak imzalı olmak şartı ile;

1. Zorunlu Staj Başvuru Formu (en az 2 adet)
2. Staj Sözleşmesi (en az 2 adet)
3. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi aldığına dair belge (Başvuru onaylandıktan sonra)
4. Sigorta girişinin yapıldığına dair belge (Başvuru onaylandıktan sonra)

* Başvuru sırasında eksik evrağı olan öğrencilerimizin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
* Başvurular 2019 yılı Ocak ayı içerisinde değerlendirilerek stajyerlerimize geri bildirimde bulunulacaktır.
* Staj kabulü yapılan öğrencilerimizin maaş alabilmesi için staja başlarken; imzalanmış olan staj sözleşmesi fotokopisi, kimlik fotokopisi ve Ziraat Bankası Yeniyol Şubesinden hesap açtırarak dekontunu hastanemiz Maaş Birimine vermesi gerekmektedir.