Yoğun Bakım İyileştirme ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Güncelleme Tarihi: 10/01/2019

Hastanemiz yoğun bakım hizmetlerinin iyileştirilmesi ve koordinasyonunun sağlanması amacıyla her ay düzenlenen toplantıların beşincisi gerçekleştirildi.

Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz başkanlığında düzenlenen toplantıya Başhekim Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc, Uzm. Dr. Emin Fatih Vişneci, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Şenay Köse Şükür, yoğun bakım sorumlu hekimleri, sorumlu hemşireleri ile istatistik ve otomasyon birim temsilcileri katıldı.

Yeni yılın ilk toplantısının hayırlı olması dileklerini ileten Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, bu toplantıların yoğun bakım iyileştirme süreçlerine ciddi katkılar sağladığını söyledi. Yeni görevlendirilen yoğun bakım sorumlularına da başarılar dileyen Doç. Dr. Eryılmaz, tüm yoğun bakım çalışanlarına gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Toplantıda, Başhekimimizin konuşmasının ardından daha önce görüşülen konuların ve alınan kararların gözden geçirilmesi, yeni tespit edilen aksaklıklar ve daha verimli hizmet sunumu için yapılacak düzenlemeler görüşüldü.