Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitim Programı Sertifika Töreni

Güncelleme Tarihi: 23/01/2019

Sağlık çalışanlarından büyük talep gören Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımız sona erdi.

Eğitim programına, İstanbul, İzmir, Karaman, Konya merkez ve ilçe hastanelerinden toplam 27 kursiyer katıldı. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere, konferans salonumuzda düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Sertifika törenine, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, Hastane yöneticilerimiz, klinik sorumlu hemşireleri ve kursiyerler katıldı.

Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan ve Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin eğitim konusunda da bir marka haline geldiğini söyleyen Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu, “Şimdiye kadar diğer şehirlerden ve ilçelerimizden 48, hastanemizden ise 24 olmak üzere toplam 72 kursiyer Yoğun Bakım Hemşireliği için sertifikalandırıldı. Başarılı bir kurs dönemini daha geride bıraktık, ‘Sebep olan yapan gibidir’ hasebince, bu kurstan öğrendiğiniz bilgilerle bir insanın hayatını kurtarmanızdan alacağınız sevaba talibiz” dedi.

Hastanemizin düzenlediği eğitim programlarına olan yoğun talebin kendilerini sevindirdiği gibi yeni eğitim programları için de teşvik ettiğini belirten Kömürcüoğlu,  “Bugün, yeni bir eğitim programı için hazırlıklara başladığımızın müjdesini vererek, yoğun bakım kursumuzu başarıyla tamamlayan tüm sağlık çalışanı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yoğun bakım hemşireliğinin, ileri yoğun bakım ve tedavi girişimleri nedeniyle daha özel hizmet verilen bir alan olduğunu vurgulayan Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Adnan Tekin ise ” Yoğun bakım hemşireliğinde hasta, hasta yakınlarıyla diyaloğun daha hassas olduğunu ve hastaların tedavi sürecinde bire bir hemşirelik hizmetlerinin ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Stresli bir ortamda, hızlı ve dikkatli bir şekilde çalışmanız gerekecek. Hastanemizde başarıyla tamamladığınız eğitim programıyla, bu sorumluluğun üstesinden hakkıyla geleceğinize eminiz. Sertifikalarınız, hepinize hayırlı olsun, meslek hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitiminde, birinciliği paylaşan hastanemiz çalışanlarına sertifikaları Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz tarafından verilirken, ikinciliği paylaşan kursiyerlerimizin sertifikalarını Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu verdi. Üçüncülüğü paylaşan kursiyerlerimizin sertifikaları ise İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz tarafından verildi.

Sertifika töreni, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

• _DSC_7364.jpg
  • DSC_7374.jpg