Başhekim Yardımcımız Toprak, Doktor Adaylarıyla Buluştu

Güncelleme Tarihi: 31/01/2019

Başhekim Yardımcımız Dr. Funda Toprak, doktor adaylarına Sağlık Bakanlığımızca yürütülen Toplum Tabanlı Kanser Tarama programları hakkında bilgi verdi.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Topluma Dayalı Tıp Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kamile Marakoğlu'nun daveti üzerine, S.Ü. Tıp Fakültesi dönem 5 öğrencilerine ülkemizde Kanser Taramaları ile ilgili sunum yapan Dr. Toprak; öğrencilere, Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezlerince (KETEM) yürütülen meme, serviks ve kolorektal kanser tarama çalışmalarını aktardı.

Program sonunda, S.Ü. Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. İnci Kara ve Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kamile Marakoğlu, katılımlarından dolayı Dr. Funda Toprak'a hediye ve teşekkür belgesi takdim ettiler.

• Mnst_SUtipFToprak-(2).jpg
  • SUtipFToprak (1).jpg