Laboratuvar ve Görüntüleme Hizmetleri Masaya Yatırıldı

Güncelleme Tarihi: 31/01/2019

Hastanemizde sunulan sağlık hizmetlerinin verimliliğini değerlendirmek ve sorunları erken tespit ederek çözüme kavuşturmak amacıyla farklı klinik ve hizmet birimlerinin katılımıyla düzenlenen değerlendirme toplantıları devam ediyor.

Hastanemiz Merkez Laboratuvarı, Patoloji Laboratuvarı, Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi, Radyoloji Kliniği, Nükleer Tıp Kliniği, Radyasyon Onkolojisi Kliniği ve Acil Servis Kliniği sorumlularıyla; Başhekim Yardımcılarımız, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc, Uzm. Dr. Mehmet Özcan, Uzm. Dr. Adnan Tekin, Uzm. Dr. Ahmet Güneyk; İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu’nun katıldığı, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, Laboratuvar ve Görüntüleme Hizmetleri masaya yatırıldı.

Klinik sorumlularının, tek tek söz alarak paylaştığı sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantı sonunda konuşan Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, Hastanemizde günlük ortalama 8 bin hastaya hizmet sunulduğunu belirterek, “Tüm hizmetlerin tam bir koordinasyon içerisinde, hiçbir aksaklığa meydan verilmeden yürütülmesi için tüm çalışanların azami gayreti gösterdiğine inanıyorum. Bize iletilen sorunların çözümü konusunda gerekli kararlılığı göstereceğimizden şüpheniz olmasın” dedi.