SBÜ Konya EAH Yoğun bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı Başvuru İlanı

Güncelleme Tarihi: 05/02/2019

SBÜ Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 18 Mart 2019 - 29 Nisan 2019 tarihleri arasında Yoğun bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı düzenlenecek olup, eğitimin başvuru süresi 04 Şubat 2019 -18 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR,34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.html duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu: Hemşire Şadiye ŞAFAK

Tlf:  0 332 3236709 Dahili:1815-1085
E-Posta:  sadiye.safak@saglik.gov.tr

Başvuru İçin Gereken Belgeler;
-Başvuru formu (Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatılmış olmalı)
-Diploma Fotokopisi (Aslı gibidir)
-En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi. Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diplomasi var ise beraber gönderilmeli.
-Yoğun Bakımda çalışan yada çalıştırılması planlanan hemşire, ebe(hemşire yetkisi almış), sağlık memuru (toplum sağlığı)olduğunu belirten kurum yazısı.
-Ebe ise, hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı
-Kimlik fotokopisi