Acil Servis ve Yataklı Servis hizmetleri iyileştirme toplantısı

Güncelleme Tarihi: 08/02/2019

Acil Servis ve Yataklı Servis hizmetleri işleyiş süreçlerinin takip edilmesi ve yaşanan sorunların çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla, “Acil Servis ve Yataklı Servis hizmetleri iyileştirme toplantısı” düzenlendi.

Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Acil Servis, Ameliyathane, Çocuk-Çocuk Acil, Dâhiliye, Genel Cerrahi, Kadın Doğum, Göğüs Hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji, Ortopedi, Radyoloji ve KVC klinik sorumlularımız katıldı.

İlgili kliniklerin, birbirleriyle bağlantılı olarak yürüttükleri hizmetlerin sunumunda karşılaşılan sorunların tespit edildiği toplantı, madde madde tüm sorunların çözüme kavuşturulmasının ardından sona erdi.