Onkoloji Konseyimiz, 4 Şubat Dünya Kanser Günü gündemiyle toplandı

Güncelleme Tarihi: 08/02/2019

Hastanemiz Acil Toplantı Salonunda haftalık olarak düzenlenen Onkoloji Konseyinin, bu haftaki toplantısı 4 Şubat Dünya Kanser Günü gündemiyle başladı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Konseyinin başlangıcından bu güne 10 yılını tamamlamış olduğunu söyleyen Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, “Çok sayıda disiplinden katılımın olduğu konsey, her Cuma günü Acil Toplantı Salonunda saat 8.00 – 9.30 arasında icra edilmektedir. Her oturumun açılışında bir önceki konsey olgularının geri bildirimleri, gündemin ilk maddesi olarak sunulmakta ve konseyin eğitim boyutuna katkıda bulunulmaktadır. Bu haftaki toplantımız, 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle ayrı bir anlam kazandı. Konsey çalışmalarının başlatılmasında ve sürdürülmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza saygılarımızı ve şükranlarımızı arz ederiz” dedi.

Kansere karşı yürütülen mücadele de uyum ve koordinasyonun öneminin de vurgulandığı toplantı, olgu sunumlarıyla devam etti.