Tıpta Uzmanlık Kurulu heyeti, Hastanemizi ziyaret etti

Güncelleme Tarihi: 28/02/2019

Sağlık Bakanlığımız tarafından görevlendirilen Tıpta Uzmanlık Kurulu heyeti, Hastanemize, inceleme ve değerlendirme ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Yüksel Altuntaş, Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, Prof. Dr. Murat Alper, Prof. Dr. Ali Kudret Adiloğlu, Prof. Dr. İbrahim Özkan Alataş ve Prof. Dr. Mustafa Melikoğlu’ndan oluşan Sağlık Bakanlığı Tıpta Uzmanlık Kurulu heyeti, Eğitim Kliniklerimizin uzmanlık eğitim faaliyetlerinin standartlara uygunluk yönünden incelenmesi için hastanemizi ziyaret ettiler.

İncelemeler sonrasında, hastanemizin Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz ile bir araya gelen heyet, memnuniyetlerini ifade ettiler.