Hastanemizin koridorları ‘Şivlilik’ sesleriyle şenlendi

Güncelleme Tarihi: 07/03/2019

Kreş ve gündüz bakım evi öğrencilerimiz,  ‘Şivlilik’ toplamak ve Regaip Kandillerini tebrik etmek için İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve Hastane yöneticilerimizi ziyaret ettiler.

İlk olarak, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz, Destek ve Kalite Müdür Yardımcımız Zeliha ATEŞALP ve Kreş öğretmenlerimiz eşliğinde Konya İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden öğrencilerimiz, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’tan şivliliklerini alarak,  Regaip Kandillerini tebrik ettiler.

İl Sağlık Müdürlüğünün ardından Hastanemiz yöneticilerini ziyaret eden miniklerimiz, Başhekim vekilimiz Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc ve Başhekim Yardımcılarımız, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz ve Müdür Yardımcılarımızla idari birimlerimizi ziyaret ettiler. Çocuklarımızın şivlilik sesleriyle şenlenen koridorlara çıkarak, şivlilik coşkusuna ortak olan Hastane yöneticilerimiz ve çalışanlarımız, öğrencilerimizi odalarına davet ederek önceden hazırladıkları şeker ve çikolatalardan oluşan şivlilikleri dağıttılar.

Mübarek üç ayların başlangıcında kutlanan Şivlilik Geleneğinin,  Konya'nın en renkli geleneklerinden olduğunu söyleyen Başhekim vekilimiz Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc, “Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk hepimizi etkisi altına aldı. Onlarla birlikte bizlerde şivlilik coşkusunu yaşadık. Geçmişten günümüze yaşatılmaya devam eden ilimize özgü bu kültürel mirasımızı mutlaka geleceğe taşımamız gerekiyor. Bu vesileyle hastane çalışanlarımız ve tüm İslam âleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor, mübarek üç ayların sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum ” dedi.