Hastalarımıza oy kullanmaları için destek veriyoruz

Güncelleme Tarihi: 31/03/2019

İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, Hastanemizde gönüllülük esasına göre sağlık çalışanlarından oluşturulan destek ekibimiz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde sandığa gitmekte güçlük çeken hastaların oylarını rahatça kullanabilmeleri için seferber oldu.

Hastanemizi ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’ da bu kapsamda hastanemizde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerimize ve hastalarımıza destek oldu.

Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye genelinde hayata geçirdiği uygulamayla, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde de sandığa gitmekte güçlük çeken hastaların demokratik haklarını kullanabilmeleri için sağlık ekiplerimiz tarafından destek veriliyor.

• scm.jpeg
  • scm (1).jpeg