İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, Hastanemizi ziyaret etti

Güncelleme Tarihi: 01/04/2019

Hastanemizi ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, yenilenen yoğun bakım kliniklerimiz ve sosyal alanlarda incelemelerde bulundu.

Hastalarımıza daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunumu için Yoğun Bakım Kliniklerimizde gerçekleştirilen fiziki iyileştirmeler ve sağlık çalışanlarımızın yoğun iş temposu içerisinde dinlenme ihtiyaçlarını karşılayacak olan sosyal alanlar İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç’tan tam not aldı.

Ziyaret esnasında İl Sağlık Müdürümüzle sohbet etme imkânı bulan sağlık çalışanlarımız; yapılan iyileştirmelerden son derece mutlu olduklarını dile getirerek İl Sağlık Müdürümüz ve Hastane yöneticilerimize, çalışan memnuniyetini önemseyen yönetim anlayışı için teşekkür ettiler.