İdari Hizmetler ve İletişim Yönetimi Daire Başkanımızdan, Hastanemize ziyaret

Güncelleme Tarihi: 02/05/2019

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, İdari Hizmetler ve İletişim Yönetimi Daire Başkanı Ali Özhan, hastanemizi ziyaret etti.

Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz ve hastane yöneticilerimizle görüşen Daire Başkanımız Ali Özhan, Sağlık Bakanlığımıza bağlı Kamu Hastanelerinde kurulan İletişim ve Tanıtım Birimlerinin faaliyetlerini değerlendirerek,  İletişim ve Tanıtım Birimlerinin kuruluş amacı ve Bakanlığımızın bu birimlerden beklentilerini anlattı. İletişim ve Tanıtım Birimimizi de ziyaret eden Özhan,  birimimizde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.