5. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı sona erdi

Güncelleme Tarihi: 02/05/2019

Hastanemizde düzenlenen 5. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Hastanemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilen sertifika dağıtım töreninin açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu, “Konya’nın marka hastanesi olarak, yoğun bakımlarımızda profesyonel bakıma ihtiyacı olan hastalarımıza kaliteli bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Hastanemiz bünyesinde açılmış olan 5. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizi kutluyor, sertifikalarının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Sağlık hizmetlerinde nitelikli insan gücünün önemini vurgulayan Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc ise, “Kendinizi geliştirmek ve işinizi daha iyi yapabilmek adına böyle bir eğitim programına katıldığınız için hepinizi tebrik ediyor, meslek hayatınızda başarılar diliyorum. Bu eğitim programının hazırlanmasında ve başarıyla tamamlanmasında emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitiminde, birinciliği paylaşan kursiyerlere sertifikaları Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc tarafından verilirken, diğer kursiyerlerin sertifikaları Başhekim Yardımcılarımız Uzm. Dr. Mehmet Özcan, Uzm. Dr. Adnan Tekin, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu ve Müdür yardımcılarımız tarafından verildi. Sertifika töreni, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.