Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi kliniğimiz hizmetinizde

Güncelleme Tarihi: 16/05/2019

Hastanemizde hizmete açılan Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Polikliniği hasta kabulüne başladı.

Hastanemizin Merkez Yerleşkesinde hizmete açılan Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi kliniğimizde, jinekolojik kanserler, patolojik smear, HPV pozitif veya anormal kanamaları olan hastaların takip ve tedavileri gerçekleştirilmekte; meme kanseri teşhisi almış hastaların Jinekoonkolojik kontrolleri yapılmaktadır.

Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Polikliniğimizden yararlanmak isteyen hastalarımız, MHRS(Merkezi Hekim randevu Sistemi) ‘den veya hastanemizde yerleşik kiosk cihazlarından sıra alarak muayene olabilirler.