İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç Hastanemize Ramazan Bayramı ziyareti gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 07/06/2019

bayram-ziyaret1.jpg

Ramazan Bayramı münasebetiyle, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç hastanemizi ziyaret etti.

Ziyarete İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu' nun yanısıra diğer hastane yöneticilerimiz katıldı.

bayram-ziyaret2.jpg

bayram-ziyaret4.jpg
  Hastanemizde Ramazan Bayramı süresince hastalarımıza hizmet vermek için görev başında olan sağlık çalışanlarımız ve hastanemizde yatan hastalar ziyaret edilerek bayramlaşma gerçekleştirildi.  Bayramlaşmada İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç Hastanemizde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

• bayram-ziyaret3.jpg
  • bayram-ziyaret4.jpg