TPRECD 8.Konya Bölge Toplantısı Yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 14/06/2019

Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD) 8. Konya Bölge Toplantısı Hastanemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi. Hastanemiz ve TPRECD katkılarıyla 8. Konya Bölge Toplantısı hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda alanında uzman hekimler sunumlarını gerçekleştirdi. Sunum sonrasında gerçekleştirilen soru cevaplarla vakalara farklı çözüm noktaları getiren hekimler ilerleyen zamanlarda karşılarına gelebilecek vakalar hakkında bilgi sahibi oldular.

• tprecd1.jpg
  • tprecd10.jpg