Iraklı Doktorlara Konya Sağlığı Tanıtıldı

Güncelleme Tarihi: 27/06/2019

Sağlık turizmi çalışmaları kapsamında, Irak’tan gelen sağlık Tesisi Yöneticilerinden oluşan heyet, Konya’da incelemelerde bulundu. Irak’ın çeşitli hastanelerinde ve Irak Sağlık Bakanlığı’nda görev yapan doktor ve başhekimlerinden oluşan heyet, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’u ziyaret ettikten sonra, hastanemizin ev sahipliğinde düzenlenen toplantı ile Konya’daki sağlık tesisleri ve hizmetler hakkında detaylı bilgi aldılar.

İleri laparoskopik cerrahi uygulamaları, tüp bebek tedavisi, göz kornea nakli, fizik tedavi, ortopedi ve kalp (By-Pass) ameliyatları ile ağız ve diş sağlığı hakkında bilgi edindiler. Irak’lı doktorlar, yapılan işlem, fiyatlar ve teknolojik imkanlar konusunda görüş alış verişinde bulundular.

Heyet, hastanemiz yöneticilerinin yanı sıra Numune Hastanesi, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Beyhekim Devlet Hastanesi ile Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, hastanelerde verilen sağlık hizmetleri ile ilgili sunumları takip ettiler. Yapılan toplantının ardından doktorlar, hastanemizi gezerek sunulan sağlık hizmetlerini yerinde gözlemlediler.

• ism foto.jpg
  • KEA_1571.JPG