2. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı

Güncelleme Tarihi: 02/09/2019

Hastanemiz bünyesinde düzenlenen 2019 yılı 2. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı 7 Ekim-18 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Açılacak olan kursun başvuruları ise 5-13 Eylül 2019 tarihlerinde kabul edilecektir.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

• Başvuru Formu (Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatılmış olmalı)
  • Diploma Fotokopisi (Aslı Gibidir)
  • En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi. Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diploması var ise beraber gönderilmeli.
  • Yoğun Bakımda çalışan ya da çalıştırılması planlanan hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış), sağlık memuru (toplum sağlığı) olduğunu belirten kurum yazısı.
  • Ebe ise, hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı
  • Kimlik fotokopisi

Evrakların asıllarının başvuru tarihi içinde posta ya da elden kuruma iletilmesi zorunludur.

Başvurular resmi yazı ve ekleri ile yapılmalıdır.

Sertifikalı Kurs Programı Sorumlusu İletişim Bilgileri:

Eğitim ve AR-GE Birimi

Sertifikalı Kurs Programı Sorumlusu: Şadiye ŞAFAK