Kreşimizde Sağlıklı Beslenme ve Diş Sağlığının Önemi Hakkında Eğitim Verildi

Güncelleme Tarihi: 04/09/2019

Hastanemiz kreşinde Meram İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen doktorlar ve hemşireler Halk Sağlığı Haftası Kapsamında, kreşimizde öğrenim gören öğrencilerimize, sağlıklı beslenme, diş sağlığı ve önemi hakkında eğitim verdi.

Öğrencilerimizle karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşen eğitimde bilgilendirici filmler ve şemalar ile sağlıklı beslenme ve diş sağlığının önemi hakkında bilgiler verildi. Eğitim öğrencilere diş fırçası ve diş macunu verilmesiyle sona erdi.

Eğitime, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Muammer Özdemir, Başhekim Yardımcılarımız, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz, kreşimizde öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı.

• kreş 1.jpg
  • kreş 2.jpg