Eryılmaz: Etkin Ve Sürekli Sağlık Hizmeti Sunuyoruz

Güncelleme Tarihi: 04/09/2019

Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, hastanemizin çocuk acil servisini ziyaret etti. Acil Servislerimizde 24 saat esaslı kesintisiz ve etkin sağlık hizmeti verdiğini belirten Başhekimimiz Doç. Dr. Eryılmaz, “Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Konya halkına hizmet yükümlülüğümüzün farkındayız, bu yükümlülüğü gerçekleştirmek için alanında uzman doktor ve hemşirelerimiz ile sürekli sağlık hizmeti veriyoruz. Hastanemize gelen hastalarımızın şifa bulmasına yardım etmek bizim asli görevimiz. Ve bu noktada acil servislerimizde, gelen hastalarımıza en hızlı şekilde doğru teşhisler koyarak sağlıklarını kazanmaları için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Çocuk acil serviste yatan hasta yakınlarının verilen sağlık hizmetleriyle ilgili isteklerini ve önerilerini dinleyen Başhekimimiz Doç. Dr. Eryılmaz, tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başhekimimizin çocuk Acil Servis ziyaretine, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Muammer Özdemir, Başhekim Yardımcılarımız, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılarımız eşlik etti.

• cocuk acil 1.jpg
  • cocuk acil 2.jpg