Hastanemizde Staj İçin Kabul Edilen Öğrencilerin Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 11/09/2019

Hastanemiz konferans salonunda 2019-2020 eğitim ve öğrenim yılında staj yapacak olan öğrencilerimize bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitim’in açılış törenine Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neyhan Ergene, Başhekim Yardımcılarımız ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu katıldı.

Öğrencilere hastanemizde uyması gereken kurallar, Hasta Mahremiyetinin Önemi, Meslek Etiği, Stajyer Görev Tanımları, Sağlık Hizmetleri İlişkili Enfeksiyonlar ve Önlenmesi, El Hijyeni, Atıkların Ayrıştırılması, İzolasyon Önlemleri, Hastane Temizliği ve Dezenfeksiyonu, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında bilgi verildi.

Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu hastanemizde staj yapacak öğrencilerimize başarılar dileyerek, eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dilediler.

• 1.JPG
  • 2.JPG