Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı Başvurusu

Güncelleme Tarihi: 17/09/2019

Hastanemiz tarafından 2019 yılı Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı 31 Ekim-29 Kasım 2019 tarihleri arasında açılacaktır. Açılacak olan kursun başvuruları ise 20-30 Eylül 2019 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Başvuru İçin Gereken Belgeler;

* Başvuru Formu ( Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatılmış olmalı)
** ekip.saglik.gov.trsitesi üzerinden başvuru yapılacaktır.
* Diploma fotokopisi (Aslı gibidir)
* En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi. Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diploması var ise beraber gönderilmeli.
* Ameliyathanede en az 2 (iki) yıldır çalışan hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış), sağlık memuru (toplum sağlığı) olduğunu belirten kurum yazısı.
* Ebe ise, hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı.
* Kimlik fotokopisi

Evrakların asıllarının başvuru tarihleri içinde posta ya da elden kuruma iletilmesi zorunludur.
Başvurular resmi yazı ve ekleri ile yapılmalıdır.

Sertifikalı Eğitim Kurs Programı Sorumlusu: Hemşire Mümine Döşemeci
E-Posta: konyaeah.egitim@saglik.gov.tr