Başhekimimiz Doç. Dr. M. Ali Eryılmaz Asistan Hekimlerimizle Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi: 27/09/2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması sebebiyle hastane yönetimimiz konferans salonunda asistan hekimlerimizle bir araya geldi.

Eğitim-Öğretim yılının Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi için hayırlara vesile olmasını dileyen Başhekimimiz Eryılmaz, hastanemizde öğretim üyesi başına düşen asistan oranının standartlara uygun olduğunun altını çizdi.

İlimiz ve çevre illerden gelen hastalarımıza gerek özellikli birimlerimizde gerekse servislerimizde sağlık hizmeti verildiğini hatırlatan Eryılmaz, “Hastanemizin asistan hekimleri, alanında uzman hekimlerimizle çalışma fırsatı bulabilmekte ve periyodik aralarla düzenlenen rotasyonlarla vaka çeşitliliği görme konusunda şanslılar.” dedi.

Eğitim Koordinatörümüz Prof. Dr. Hıdır Esme, asistan hekimlerimize hastane işleyişi ve uzmanlık için hazırlamaları gereken tezlerin aşamaları ve eğitim karnesi hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc ise asistan hekimlerimize, idari konular, E-İmza, gerçekleştirilen sevkler, yatak doluluk oranları ve yeni açılacak olan şehir hastanesi konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Sunumlardan sonra asistan hekimlerimizin soru ve önerileri alındı, yapılan karşılıklı sohbette asistan hekimlerimiz hastane yönetimimize teşekkürlerini iletti.

• KEA_4324.JPG
  • KEA_4332.JPG