Başhekimimiz Klinik Sorumluları İle Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi: 01/10/2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması sebebiyle hastane yönetimimiz, asistan hekimlerimizden sonra hastanemizin toplantı salonunda klinik sorumluları ile bir araya geldi.

Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz açılış konuşmasında yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını ve herkese başarılar temenni etti.

Başhekim Yardımcımız Prof. Dr. Adil Kartal’ın hekimlik eğitiminde yaşadığı deneyimlerini kliniklerin öğretim üyelerine aktarmasından sonra sunumlara geçildi.

Eğitim Koordinatörümüz Prof. Dr. Hıdır Esme sunumunda eğitim sorumlularına asistan hekimlerimizin eğitimlerinde dikkat etmeleri gereken noktaları anlattı.

Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc ise idari konular ve açılacak olan şehir hastanesi hakkında sunum gerçekleştirdi.

Öğretim Üyelerimizin soru ve önerilerinin alındığı toplantıda karşılıklı istişare edilerek gündeme gelen konu başlıklarının çözümleri arandı.

• KEA_4664.JPG
  • KEA_4660.JPG