Çocuk Bakışı Organ Bağışı Resim Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 07/10/2019

Organ bağışına farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen “Çocuk Bakışı Organ Bağışı” resim yarışmamızın ödül töreni hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Dereceye giren resimler katılımcılara sunuldu.

Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanız Uzm. Dr. Tarık Acar, Başhekim Yardımcımız Dr. Funda Toprak ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu yaptıkları konuşmalarda organ naklinin önemi hakkında konuşma gerçekleştirdiler.

Konuşmalardan sonra ise Organ Nakli Koordinatörümüz Dr. Mehmet Akif Yazar “Hastanelerde Sağlık Çalışanları Açısından Organ Bağışı” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Yapılan değerlendirmeler sonucu ödül alan resimlerinin sahiplerine ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

Ödül törenine Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Tarık Acar, Hastane Yönetimimiz, Organ Nakli Koordinatörlerimiz, yarışmacılarımız ve velileri katıldı.

• Ödül Töreni 1.JPG
  • Ödül Töreni 2.JPG