Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Hastanemize Ziyarette Bulundu

Güncelleme Tarihi: 26/10/2019

Hastanemizde tedavi gören hastaları ziyaret eden Milletvekili Ahmet Sorgun, tedavi görmekte olan hastalar hakkında bilgi alarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hasta ziyaretlerinde geçmiş dönemlerde sunulan sağlık hizmetlerinden bahseden Sorgun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk günden buyana atmış olduğu adımlar ile sağlık konusunda ülkemizi dünya standartlarının üstünde kesintisiz hizmet verecek bir konuma getirdiğini söyledi.

Milletvekili Sorguna hasta ziyaretinde Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz ve hastane yöneticilerimiz eşlik etti.

• KEA_6901.JPG
  • KEA_6902.JPG