Şehir Hastanesi Taşınma Süreci İle İlgili İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 31/10/2019

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda Konya Şehir Hastanesi’ne taşınma süreci ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz yaptı.
Açılış konuşmasının ardından Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc taşınma süreci ve yerleşim planları hakkında sunum gerçekleştirdi.
Konya Şehir Hastanesi İşletme Direktörü Mehmet Aydın ise Şehir Hastanesi sürecinin nasıl işleyeceği, firma ve Kamu-Özel İşbirliği (PPP) konusunda sunum yaptı.
Klinik Sorumluları, Hastane idaresi ve Firma yetkilileri süreç ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Gerçekleştirilen istişare toplantısına Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, Hastane Yöneticileri, İlgili Kliniklerin İdari Sorumluları, Sorumlu Hemşireleri ve YDA şirket yetkilileri katıldı.

• KEA_6997.JPG
  • KEA_7004.JPG