6. Sertifikalı Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitim Programı Sona Erdi

Güncelleme Tarihi: 18/11/2019

Hastanemizde düzenlenen 6. Sertifikalı Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitim Programı, konferans salonumuzda düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi.
Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu, hemşirelik mesleğinin sürekli yenilenmeyi ve eğitim görmeyi gerektiren bir meslek olduğuna dikkat çekti.
Hemşirelerin sürekli yeniliğe ve eğitime açık olmaları gerektiğini söyleyen Kömürcüoğlu, “Hastanemizde 2017 yılından itibaren 39 sağlık personelimizi ve 89 dış sağlık kuruluşlarından gelen sağlık personelini Konya Eğitim ve Araştırması olarak sertifikalandırdık. Sağlık alanında en doğru kaliteli ve üst düzey hizmet sunabilmek için bu kursun oranlarını önemsiyoruz. Çalışanlarımızı sürekli yeniliğe açık tutmaya çalışıyoruz. Kurslarımız konusunda da kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Sertifikalarını alan kursiyerlerimize başarılarından dolayı kutlayan Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc, “2017 yılından beri devam eden sertifikasyon kursumuzun altıncısını tamamladık. Burada almış olduğunuz eğitimlerin bundan sonraki çalışma hayatınızda olumlu yönde yol göstereceğini ümit ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitiminde, birinciliği paylaşan kursiyerlere sertifikaları Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc tarafından verilirken, diğer kursiyerlerin sertifikaları Başhekim Yardımcılarımız, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet Fatih Özyılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ümmügülsüm Kömürcüoğlu ve Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi. Sertifika töreni, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

• 1.JPG
  • 2.JPG