Hastanemizin Koridorları ‘Şivlilik’ Sesleriyle Şenlendi

Güncelleme Tarihi: 27/02/2020

Hastanemiz kreşinde eğitim gören öğrencilerimiz, Konyamıza has bir gelenek olan şivlilik toplamak ve Regaip Kandillerini tebrik etmek için hastane yöneticilerimizi ziyaret ettiler.

Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz ve Hastane Yöneticilerimizi ziyaret eden öğrencilerimize, şeker ve çikolata ikram edildi.

Öğrencilerimizin kandilini kutlayan Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, “Şehrimizin güzel adetlerinden olan şivlilik için ziyaretimize gelen öğrencilerimize bize yaşattıkları mutluluk için teşekkür ediyorum. Onların enerjileri ile yeniden enerji kazandık ve bizim en büyük mirasımız olan çocuklarımızın bu etkinliği sürdürmelerini canı gönülden isterim.” dedi.

• 1.JPG
  • 2.JPG