Hastanemizde Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 09/03/2020

Hastanemiz konferans salonunda, yeni işe başlayan sağlık çalışanlarımıza oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen oryantasyon eğitimi açılış konuşmasını İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç yaptı.

Prof. Dr. Koç konuşmasında, Konya Eğitim Araştırması Hastanesinin geldiği noktada, Konya’da bulunan üniversite hastanelerimiz ile birlikte üçüncü basamak sağlık hizmeti sunan örnek bir hastane olduğunu ifade etti. Üniversite hastanelerinde dahi olmayan özellikli tedavi birimlerine sahip olan Konya ilimizin güzide hastanesinde işe başlamanın farklılık olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Koç yeni başlayan sağlık personellerimize; “Huzurlu, verimli ve güzel bir çalışma ortamında başarılar diliyorum ve meslek hayatınızda da sizleri güzel yerlerde görmek isteriz. Bunun için katkıda bulunabilirsek ne mutlu.” şeklinde konuştu.

Düzenlenen programa İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’un yanı sıra, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz ve Hastane Yöneticilerimiz ile sağlık çalışanlarımız katıldı.

• KEA_2821.JPG
  • KEA_2831.JPG