“Sağlığımız Size Çocuklarınız Bize Emanet” Projesi Kapsamında Atölyelerde Üretilen Malzemeler Hastanemize Teslim Edildi

Güncelleme Tarihi: 22/04/2020

Konya Meram Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kadrolu ve usta öğrenci olarak görev yapan öğretmenler tarafından atölyelerde “Sağlığımız Size Çocuklarınız Bize Emanet” projesi kapsamında üretilen kalemlikler ve topaçlar COVİD-19 ile mücadele eden sağlık çalışanlarımızın çocuklarına dağıtılmak üzere hastanemiz başhekimliğine teslim edildi.

Teslim törenine Konya Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’ın Eşi Hanımefendi Dr. Funda Toprak, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, Meram Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Şentürk, Hastane Yönetimimiz, sağlık çalışanlarımız ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren öğretmenler katıldı.

Meram Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atölyelerinde ürettikleri malzemeler için teşekkürlerimizi sunuyor, başarılarının devamını diliyoruz.

• 1.JPG
  • 2.JPG