T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Konya Meram Devlet Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Konya Meram Devlet Hastanesi

Meram Devlet Hastanesi Aşı Odaları

Güncelleme Tarihi: 14/01/2021

Sağlık Bakanlığınca Kovid-19 salgını sürecinde hastanelerde "Aşı Uygulama Odası" oluşturulması hakkında il sağlık müdürlüklerine gönderilen yazı kapsamında, Konya'da 230 aşı odası hazırlandı. Sağlık Bakanlığı tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde "Aşı Uygulama Odası" oluşturulması hakkında il sağlık müdürlüklerine gönderilen yazıya istinaden Konya merkezde 100, ilçelerde 130 olmak üzere toplam 230 aşı odası hazırlandı.

Hastanemiz bünyesinde 20 Aşı Uygulama odası kurulmuştur. Covid-19 Aşılama Programına ilk olarak Sağlık Çalışanlarımızdan başlanacaktır.
Diğer öncelikli gruplar için aşılama programı, Ulusal Basın ve Medya organları ile kamuoyuna duyurulacak ve bu duyurudan sonra MHRS randevu sisteminden randevu verilecektir.