78 No'lu Eğitim A.S.M.

Güncelleme Tarihi: 22/08/2019

78 No'lu Aile Sağlığı Merkezi pratik eğitimi direk sahada yapmak imkanı sağlayan ve bu yönüyle ülke genelinde ilk olma özelliği taşımaktadır. Yaklaşık 410 metrekare alanda hizmet veren merkezde, 23 asistan eğitim görevlisi ve uzman hekimler nezaretinde, yetişkin ve çocuk hasta muayenehaneleri, gebe, bebek ve çocuk hizmetleri, aşı hizmetleri ve obezite izlemleri yapılmaktadır.

Merkezde ayrıca modern kal alma ünitesi ve ayaktan kemoterapi alma ünitesi de yer almaktadır.

Merkezde her türlü tetkik Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi desteği ile yapılabilmekte olup, hastalarımız ve halkımıza yönelik eğitim programları da gerçekleştirilmektedir.