2023 YILI YAZ DÖNEMİ HASTANEMİZDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!
25 Nisan 2023

2023 YILI YAZ DÖNEMİ HASTANEMİZDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısından; staj başvuruları alınan ve kabul edilen öğrencilerin maillerinde stajlarının ‘’Onaylandı’’yazısıyla birlikte hastanemiz Eğitim Birimine başvurmaları gerekmektedir.

Öğrenciler;     Okuldan aldıkları staj evraklarını hastanemize onay yaptıracak ve hastanenin talep ettiği evraklar öğrenci tarafından imzalanacaktır.

Hastanelerin ve okullarının uygun bulduğu zaman diliminde stajlarını yapacaklardır.

İletişim Numarası :0332 221 00 00 Dahili No:3038 Ayşe ERTAŞ

BELGELER:

•  Öğrenci Belgesi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Staj/Mesleki, Beceri/Mesleki Uygulama Başvuru Formu/ Staj Sözleşmesi 2 nüsha olarak okul tarafından ıslak imzalı olarak hazırlanmalıdır .
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası ya da dersini aldığını dair belge
  • Personel Gizlilik Sözleşmesi ( Eğitim biriminde doldurulacaktır)
  • Öğrenciye rehberlik edecek staj koordinatörünün iletişim bilgileri
  • Hepatit markerları (HbsAg, Anti Hbs, Anti HCV, Anti HIV ve HAVIGG), Kan Grubu, Hemogram sonuçları ile birlikte ,herhangi bir aşılama başlandıysa aşı kartının İş Sağlığı ve Güvenliği birimine teslim edilmesi gerekmektedir(STAJ GÜNÜ GETİRİLECEK)
  • Staj ödemesi Kariyer Kapısından yapılacak olup; Ziraat Bankasından  hesap açtırılması gerekmektedir. Hesap açtırdığına dair belge ise; Staj sözleşmesi+ kimlik fotokopisiyle birlikte maaş birimine verilecektir.
  • Sigorta Primlerinin okul tarafından yatırılacağını beyan eden belge (SGK giriş belgesi) (E devlet üzerinden 4A İşe Giriş Çıkış Belgesi) .(STAJ GÜNÜ GETİRİLECEK)